Start Aktualności
Aktualności z regionu
Posiedzenie Rady Naczelnej PSL
niedziela, 27 lipca 2014 11:52

Przed kluczowymi dla ludowców wyborami samorządowymi, sobotnie posiedzenie Rady Naczelnej w dniu 26.07.2014 r. i fakt, że nie było próby zmiany władz to sygnał, który pokazał jedność i mobilizację w partii.

Obchody 15-lecia szkoły policyjnej w Katowicach
sobota, 19 lipca 2014 20:24

W sobotę 19 lipca 2014 r. z okazji zbliżającego się Święta Policji w Archikatedrze Chrystusa Króla w Katowicach odbyła się uroczysta mszą święta w intencji policjantów.

Następnie uczestnicy przemaszerowali na Plac Sejmu Śląskiego, gdzie odbyła się główna część uroczystości, obchody 15 rocznicy utworzenia katowickiej szkoły policji.

Ekologiczny samorząd w powiecie bieruńsko-lędzińskim
czwartek, 17 lipca 2014 20:59

15 lipca br. w godzinach popołudniowych, w powiecie bieruńsko-lędzińskim odbyło się spotkanie starosty Bernarda Bednorza z przewodniczącym Komisji Gospodarki, członkiem władz wojewódzkich Polskiego Stronnictwa Ludowego kol. Leszkiem Boniewskim.

XIII Spotkanie Pszczelarzy Śląskich
poniedziałek, 14 lipca 2014 19:19

W dniu 13 lipca 2014 r. na Trutowisku w Katowicach-Murcki odbyło XIII Spotkanie Pszczelarzy Śląskich zorganizowane przez Zarząd Śląskiego Związku Pszczelarzy w Katowicach.

VII Śląski Piknik Rodzinny z okazji Święta Niepodległości Stanów Zjednoczonych
środa, 09 lipca 2014 15:07

6 lipca 2014 r. o godz. 16.00 w Katowicach na Placu Grunwaldzkim, obok siedziby TVS odbył się VII Śląski Piknik Rodzinny z okazji Święta Niepodległości Stanów Zjednoczonych. W części oficjalnej odśpiewano hymn Polski i hymn Stanów Zjednoczonych. Wystąpił przedstawiciel korpusu dyplomatycznego USA w Polsce oraz zaproszeni goście.

Wybory do Rady Nadzorczej Katowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej
niedziela, 06 lipca 2014 19:51

Katowicka Spółdzielnia Mieszkaniowa to tradycja i nowoczesność. Jest największą spółdzielnią mieszkaniową w województwie śląskim, kwalifikując się równocześnie do grupy największych spółdzielni w kraju.

Polski Kongres Energii Odnawialnej w Katowicach
wtorek, 01 lipca 2014 07:25

W poniedziałek 30 czerwca w Wyższej Szkole Technicznej w Katowicach pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi odbyła się ostatnia konferencja I edycji Polskiego Kongresu Energii Odnawialnej – Energia Jutra.

<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna > ostatnia >>

Strona 1 z 22
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Dzisiaj: Sie 01, 2014