Start Aktualności Ranking Spółdzielni Mieszkaniowych w Polsce
Ranking Spółdzielni Mieszkaniowych w Polsce
sobota, 16 kwietnia 2016 15:37

W dniach 13-14 kwietnia br. w Lidzbarku Warmińskim odbyła się doroczna konferencja zorganizowana przez Stowarzyszenie Przyjaciół Domów Spółdzielczych. Zwyczajowo jest to okazja dla dokonania podsumowania i ocen jakości funkcjonowania spółdzielczości mieszkaniowej w Polsce.

W konferencji uczestniczyli przedstawiciele  Zarządów Spółdzielni Mieszkaniowych z całej Polski. Warto podkreślić, że w gronie laureatów prestiżowych nagród znalazła się Katowicka Spółdzielnia Mieszkaniowa wyróżniona pierwszym miejscem wśród największych spółdzielni osiągających dochód z działalności inwestycyjnej. Nagrodę w imieniu spółdzielni odebrali członkowie Zarządu KSM z panią prezes Krystyną Piasecką na czele, oraz wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej KSM - Józef Zimerman i Leszek Boniewski, pełniący również funkcję prezesa Zarządu Powiatowego Polskiego Stronnictwa Ludowego w Katowicach.

Dzisiaj: Cze 20, 2019