Start Aktualności Gala X-Lecia Fundacji Katowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej
Gala X-Lecia Fundacji Katowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej
piątek, 02 października 2015 20:24

W dniu 30 września 2015 r. w Miejskim Domu Kultury ,,Koszutka”  w Katowicach odbyła się Uroczysta Gala z okazji X-lecia Fundacji Katowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej.

Była to okazja by podziękować wszystkim za szczerą pomoc oraz za zaangażowanie na rzecz osób chorych, ubogich jak i tych które znalazły się w ciężkiej sytuacji życiowej.

W Gali wzięło udział wielu znakomitych gości wśród których był Jerzy Wenderlich Wicemarszałek Sejmu RP oraz Leszek Boniewski, który wystąpił w dwóch rolach, jako przedstawiciel Wicemarszałka woj. śląskiego Stanisława Dąbrowy i Przewodniczący Rady Nadzorczej Katowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej, który podziękował pani Beacie Twardowskiej - Prezes Fundacji KSM za wsparcie dla wielu placówek społeczno-kulturalnych oraz działalność sportową i rekreacyjną. Za dotychczasowe osiągnięcia wręczył również pani prezes najwyższe odznaczenie spółdzielcze. Podczas Gali odbył się spektakl charytatywny pt. "Sympozjum naukowe" w wykonaniu znanych osobistości Województwa Śląskiego.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Aktualnie: gości 18,
botów 1 połączonych